Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.03. 2025
Dnes má svátek Gabriela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh s petrželkovou omáčkou

fotka Pstruh s petrželkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pstruh s petrželkovou omáčkou:

4 ks pstruzi  | 100 g libovější anglické slaniny nebo česnekového boku  | 1 cibule  | 150 ml smetany ke šlehání  | 150 ml suchého bílého vína  | 1 lžíce hladké mouky  | dle chuti: sůl a pepř  | 1-2 lžíce jemně nasekané petrželky  | dle potřeby: máslo

Postup přípravy receptu Pstruh s petrželkovou omáčkou:

Ryby osolíme, opepříme a opečeme na másle. Vyndáme a zabalíme do alobalu, aby nevychladly. Na másle orestujeme na slabé proužky nakrájenou slaninu nebo bok, po chvíli přidáme co nejjemněji pokrájenou cibulku a taktéž orestujeme. Zasypeme lžící mouky, prosmažíme, přidáme víno a necháme zprudka téměř vyvařit. Zalijeme smetanou, dochutíme solí a pepřem, vsypeme petrželku, necháme přejít varem a odstavíme.
Omáčkou poléváme porce ryby.


Fotky receptu Pstruh s petrželkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh s petrželkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !