Postup přípravy receptu Pstruh s růžovým kaviárem:
Ryby dobře očistíme, opláchneme vodou a osušíme. Každou dobře prosolíme a posypeme kořením. Dovnitř vetřeme trochu pasty z růžového kaviáru a vložíme 2 proužky salámu Herkules. Nakonec pstruha zakapeme uvnitř i vně olivovým olejem a necháme ho chvíli uležet.
Rozpustíme si máslo v hlubší pánvi (na ryby) a vložíme připravené pstruhy. Opečeme z jedné strany, asi po 10-ti minutách ryby otočíme a přikryjeme poklicí. Necháme dopéci (asi 5 minut).
Po vyjmutí ryb přidáme do výpeku kysanou smetanu rozmíchanou s mlékem a necháme ji krátce prohřát.
Pstruhy podáváme s vařenými brambory, které podléváme smetanovou omáčkou. Zdobíme lžičkou pasty z růžového kaviáru.