Vložil: | Ivcasemish |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pstruh v alobalu na gril:
4 pstruzi
| petrželová nať
| 1 citron
| 8 plátků libové anglické slaniny
| 4 plátky másla
| sůl
| 1 lžička mleté sladké papriky
| alobal
Postup přípravy receptu Pstruh v alobalu na gril:
Postup:
Pstruha očistíme, osolíme a poprášíme mletou paprikou zvenčí i zevnitř. Do břišní dutiny mu vložíme kolečko citronu a plátek másla. Na alobal položíme plátek másla a dva plátky slaniny, na to dáme rybu, nasekanou petrželku a ještě kousek másla. Alobal pečlivě zabalíme, přitiskneme okraje a pečeme na roštu asi 1/2 hodiny.
Fotky receptu Pstruh v alobalu na gril:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!