Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruh Valentýn

fotka Pstruh Valentýn
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Pstruh Valentýn:

2 pstruzi  |  hladká mouka  | 100ml smetana  |  balení mandlí  |  olej  |  máslo  |  maggi harmonie chuti  |  šťáva z pomeranče  | 100ml vína  |  šťáva z citronu

Postup přípravy receptu Pstruh Valentýn:

Ze pstruhů seřízneme ostrým nožem maso z boků po oddělení páteřní kosti a ocasu. Přidáme na maso MAGGI Harmonii Chuti, obalíme v mouce a na oleji prudce osmažíme.
Osmažené filety vyjmeme a olej z pánve slijeme.
Na pánev dáme máslo a filety tam znovu vrátíme, zakapeme vínem, pomerančovou šťávou a zalijeme smetanou, ještě přidáme celé mandle a petrželku.
Pekáček přiklopíme poklicí, stáhneme z plotny a necháme dojít.


Fotky receptu Pstruh Valentýn:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh Valentýn
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky