Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruh zapečený s rajčaty a bramborem

fotka Pstruh zapečený s rajčaty a bramborem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pstruh zapečený s rajčaty a bramborem:

4 porce pstruha  | 1 konzerva rajčat  | 5 brambor  | 1 cibule  | 2 sroužky česneku  | špetka hnědého cukru  |  petrželka  |  sůl  |  olivový olej

Postup přípravy receptu Pstruh zapečený s rajčaty a bramborem:

Brambory uvaříme ve slupce, slijeme z nich vodu a oloupeme je. Na rozpáleném olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli i česnek, přidáme krájená rajčata a povaříme asi 10 minut. Nakonec přidáme jemně pokrájenou zelenou petrželku a chvilku prohřejeme. Dochutíme solí a špetkou hnědého cukru. Porce pstruha nakrájíme na větší kousky a dáme je do olejem vymazané zapékací mísy. Osolíme je, rozložíme na ně plátky brambor, ty také osolíme, poklademe rajčatovou směsí a vše zapečeme v troubě při teplotě 200 °C, trvá to asi 15 minut.




Fotky receptu Pstruh zapečený s rajčaty a bramborem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh zapečený s rajčaty a bramborem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !