4 ks pstruzi
| 30 g másla
| 100 g cibule
| půl sklenky suchého bílého vína
| 60 g mrkve
| 60 g petržele
| 30 g celeru
| půl citronu
| pár zrnek pepře a nového koření
| sůl
Postup přípravy receptu Pstruzi po vídeňsku:
Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou (4-5 sklenic) a vaříme 15-20 minut. Vykuchané a umyté pstruhy osolíme, vložíme do vývaru, přidáme víno a koření a vaříme na malém plameni. Uvařené pstruhy ponecháme chvíli ve vývaru a pak je opatrně vyndáváme na talíře. Pstruhy po vídeňsku podáváme polité máslem, ozdobené plátky citronu se salátem.
Fotky receptu Pstruzi po vídeňsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!