Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruzi s pikantní omáčkou

fotka Pstruzi s pikantní omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Pstruzi s pikantní omáčkou :

4 pstruzi  |  sůl  |  citronová štáva  |  pepř  |  hladká mouka  |  olej  |  máslo  | Na omáčku:  | 3 stroužky česneku  |  několik snítek petrželky  | 2 lžíce mouky  | 1/4 l rybího vývaru (nebo kostka bujónu)  | 1 žloutek  | 1lžíce citronové štávy

Postup přípravy receptu Pstruzi s pikantní omáčkou :

Pstruhy vykucháme, opláchneme, osušíme, pokapeme citronem, osolíme, na každého přidáme špetku pepře a necháme odležet. Pak je obalíme v hladké mouce a po obou stranách osmažíme na oleji smíchaném se lžící másla. Dozlatova upečené ryby dáme na teplo. Na zbylém tuku osmahneme rozdrcený česnek a velmi jemně nakrájenou petrželku mouku, mícháme, a když žloutne, přilijeme vývar nebo bujón svařený s vodou. Dobře rozmícháme a povaříme. Sejmeme z ohně, vklepneme žloutek, rozmícháme ho, dochutíme citrónovou šťávou a podáváme teplé nebo studené.


Fotky receptu Pstruzi s pikantní omáčkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruzi s pikantní omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !