4 pstruzi
| šťáva z citrónu
| 250 g žampiónů
| 1 cibule
| sůl
| mletý pepř
| 50 g másla
| 2,5 dl bílého vína
| 1 šlehačka
Postup přípravy receptu Pstruzi se žampióny:
Pstruhy umyjeme a 15 minut marinujeme v citrónové šťávě. Potom je osolíme, opepříme, vložíme do pekáče s olejem, přidáme očištěné žampióny, nadrobno pokrájenou cibuli a víno. Přikryjeme pergamenovým papírem a při teplotě 180 - 200 °C pečeme 25 minut. Pstruhy vyndáme, přidáme ušlehanou šlehačku, převaříme a šťávou přelijeme pstruhy. Podáváme s bramborem.
Fotky receptu Pstruzi se žampióny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!