4 menší pstruzi
| 250 g žampionů
| 1-2 cibule
| 0,25 l červeného vína
| 1 citron
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| dle potřeby máslo
Postup přípravy receptu Pstruzi v červeném víně:
Očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky a cibulku nakrájíme nadrobno. V rozehřátém másle necháme cibulku zesklovatět, přidáme žampiony a společně podusíme asi 3 minuty. Tuto směs rozložíme do vymazané zapékací misky, poklademe ji připravenými pstruhy, osolíme, opepříme, přilijeme červené víno a v předehřáté troubě při střední teplotě pečeme 20 minut. Pstruhy se žampiony podáváme zdobené plátky citronu a kousky másla. Příloha-brambory.
Fotky receptu Pstruzi v červeném víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!