Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruzi v zeleninové rýži s ementálem

fotka Pstruzi v zeleninové rýži s ementálem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Pstruzi v zeleninové rýži s ementálem:

4 filety pstruha  | z 1 citronu šťávu  | 250 g rýže  | 1 sáček libovolné mražené zeleninové směsi  | 150 g ementálu  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 lžíce hl. mouky  | 1 svazek petrželky  | 2 rajčata  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Pstruzi v zeleninové rýži s ementálem:

Filety pstruha pokapeme citronem a necháme rozležet. Rýži uvaříme doměkka. Zeleninu nasypeme do vroucí vody, povaříme 2 minuty a scedíme, pak promícháme s rýží a polovinou nastrouhaného ementálu, osolíme a urovnáme do máslem vytřeného pekáče. Filety obalíme v mouce smíchané se solí, pepřem a nasekanou petrželkou a opečeme je na směsi másla a oleje z obouch stran. Pak je vložíme do pekáče na rýžovo-zeleninovou vrstvu, proložíme plátky rajčat, posypeme druhou polovinou ementálu a cca 15 minut zapékáme.


Fotky receptu Pstruzi v zeleninové rýži s ementálem:

Pstruzi v zeleninové rýži s ementálem
Fotky vložil: Ježíšek 
Hodnocení receptu Pstruzi v zeleninové rýži s ementálem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !