Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ptáčky

fotka Ptáčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Ptáčky:

600 g hovězího masa  | 200 g měkkého salámu  | 1 ks cibule  |  mletý pepř  | 2 ks vejce  | 50 g másla  | 2 ks sterilované okurky  | 2 lžíce oleje  |  citrónová šťáva  |  hladká mouka na obalování  |  sůl

Postup přípravy receptu Ptáčky:

Hovězí plátky lehce rozklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe je plátky salámu, na každý položíme půl vařeného vejce a půl okurky, sbalíme, zajistíme párátkem, obalíme v hladké mouce, ze všech stran opečeme na oleji, přidáme máslo a nakrájenou cibuli, kterou osmahneme. Pak maso podlijeme a dusíme do měkka. Hotovou šťávu ochutíme podle chuti citrónovou šťávou. Ptáčky podáváme s houskovým knedlíkem nebo vařenou rýží.


Fotky receptu Ptáčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ptáčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle