1250 g mořských ryb
| 2 vejce
| eidam
| mouka
| sůl a bílý pepř
| 2 dl oliv. oleje
| strouhanka
| 2 plátky veky
| dle chuti pikantní omáčka
Postup přípravy receptu Puding z mořských ryb:
Ryby vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Jeden kilogram ryb osolíme a odložíme si je stranou. Zbývajících 250 g rybího masa smícháme s olejem, vejcem, ve vodě namočenou a vymačkanou vekou, strouhaným sýrem a moukou.
Pudinkovou formu pak vymažeme olejem a vysypeme strouhankou. Potom do ní střídavě vkládáme ryby a směs. Směsí bychom měli začít a také skončit. Drží nám tvar pudinku. Formu pak uzavřeme a vaříme v horké páře asi hodinu. Pudink vyklopíme a podáváme politý nějakou pikantní omáčkou.
Fotky receptu Puding z mořských ryb:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!