Vložil: | Watavala |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Půlnoční polévka:
250 g hovězí přední nebo pupek
| 1 celer,petržel
| 1 mrkev, cibule
| 3 stroužky česnek
| nové koření
| bobkový list
| jalovec
| celý černý pepř
| mletý koriandr
| 200 g polévkové nudličky
| magi, sojová omáčka
| trochu worcesterová omáčka
| kari, hřebíček
| koření gyros
| 1 steril. žampiony
| petrželka
| pepř, sůl
Postup přípravy receptu Půlnoční polévka:
Do tlakového hrnce dáme maso, veškerou očištěnou kořenovou zeleninu, celé stroužky česneku, celou oloupanou cibuli, bobkový list, celý pepř, jalovec, hřebíček, nové koření, osolíme, zalijeme vodou a dáme vařit. S cibulí a česnekem nemusíme šetřit. Asi za ¾ hodiny odstavíme a necháme mírně prochladnout.
Vývar scedíme do jiného hrnce. Veškerou kořenovou zeleninu a maso pokrájíme na drobné kousky a přidáme do vývaru. Česnek propasírujeme a cibuli nakrájíme na kolečka a také přidáme do vývaru spolu s pokrájenými žampióny a nudličkami. Přivedeme opět k varu a dochutíme mletým koriandrem, kari, gyrosem, sojovou omáčkou, worcesterovou omáčkou, maggi, mletým pepřem a solí.
Před podáváním přidáme nasekanou čerstvou zelenou petrželku
Fotky receptu Půlnoční polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!