Použité suroviny receptu Půlnoční polévka s mletým masem:
5 větších cibulí
| 300 g tatarského bifteku
| 5 lžic oleje
| 1/2 l rajčatové šťávy
| 1 l masového vývaru
| 1/2 láhve rajčatového kečupu
| 125 g rýže
| sůl
| pepř
| sladká mletá paprika
Postup přípravy receptu Půlnoční polévka s mletým masem:
Cibuli oloupáme, pokrájíme na kostičky a spolu s tatarským biftekem na rozehřátém oleji podusíme do světle hnědé barvy. Přidáme rajčatovou šťávu, masový vývar a kečup a přivedeme k varu. Jakmile se polévka vaří, nasypeme do ní přebranou a opranou rýži a na velmi mírném ohni ji 25 minut vaříme. Pak polévku podle chuti osolíme, opepříme a dostatečně okořeníme sladkou mletou paprikou.
Fotky receptu Půlnoční polévka s mletým masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!