Vložil: | Mikejla |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pytlácká roštěná:
500 g hovězí roštěná
| 100 g žampiony
| 1 ks cibule
| 1 ks paprika
| 100 ml smetana ke šlehání
| kečup
| hrubý pepř
| majoránka
| olivový olej
| sůl
Postup přípravy receptu Pytlácká roštěná:
Plátky naklepaného masa poklademe orestovanou cibulí s paprikou a žampiony, přeložíme a sepneme jehlou, okořeníme solí a hrubým pepřem. Maso zprudka opečeme po obou stranách, do výpeku vmícháme kečup a přidáme smetanu a majoránku. Hotové maso přeléváme touto načervenalou omáčkou.
Fotky receptu Pytlácká roštěná:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!