Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pytlácká roštěná

fotka Pytlácká roštěná
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pytlácká roštěná:

500 g hovězí roštěná  | 100 g žampiony  | 1 ks cibule  | 1 ks paprika  | 100 ml smetana ke šlehání  |  kečup  |  hrubý pepř  |  majoránka  |  olivový olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Pytlácká roštěná:

Plátky naklepaného masa poklademe orestovanou cibulí s paprikou a žampiony, přeložíme a sepneme jehlou, okořeníme solí a hrubým pepřem. Maso zprudka opečeme po obou stranách, do výpeku vmícháme kečup a přidáme smetanu a majoránku. Hotové maso přeléváme touto načervenalou omáčkou.


Fotky receptu Pytlácká roštěná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pytlácká roštěná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles