Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rabínův kapr

fotka Rabínův kapr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rabínův kapr:

1 ks kapr  | 1 kelímek smetana ke šlehání  | 1 lžíce strouhaného křenu  | podle chuti koření na ryby  | 1 sklenička bílého vína  | 200 g žampiónů  | 1 ks cibule  | 1 lžíce oleje  | špetka soli  | 1 lžíce zelené petrželky  | 1 ks citron

Postup přípravy receptu Rabínův kapr:

Cibuli nakrájíme na půlkolečka, žampiony na plátky, nastrouháme křen. Porce kapra osolíme a okořeníme směsí na ryby, obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Přidáme k rybě cibuli, žampiony a zalijeme bílým vínem, posypeme křenem a pod pokličkou podusíme asi 8 minut. Až kapřík změkne přidáme smetanu na šlehání, necháme přejít varem a podáváme. Kapra podáváme s bramborovou kaší.



Fotky receptu Rabínův kapr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rabínův kapr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !