Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![4/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 12 |
|
|
Použité suroviny receptu Raci ve sladkokyselé omáčce:
150 g račího masa
| po 1 lžíci octa, ovocné pálenky, sherry, cukru, sojové omáčky a oleje
| 1 lžička škrobové moučky
Postup přípravy receptu Raci ve sladkokyselé omáčce:
Připravené račí maso pokapte pálenkou, posolte, rukou jemně promněte a na rozehřátém oleji opékejte jednu minutu. Na jiné pánvi na jedné polévkové lžíci oleje, octa, sůl, víno, sójovou omáčku a ve vodě rozmíchanou škrobovou moučku. Za stálého míchání povařte, nasypte opečené račí maso a asi tři minuty míchejte nad mírným ohněm. Raky před podáváním zakápněte lžící oleje nebo rozpuštěného másla.
Fotky receptu Raci ve sladkokyselé omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!