Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.04. 2025
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Radimovické velikonoční kůzle

fotka Radimovické velikonoční kůzle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Radimovické velikonoční kůzle:

kůzlečí hřbet a zadek  | 100 g másla  | 50 g slaniny  | 5 dl masového vývaru  | 1 dl bílého vína  | 3 lžíce jíšky  |  citron  | 2 ks žloutků  |  sůl

Postup přípravy receptu Radimovické velikonoční kůzle:

1. Osolený kůzlečí hřbet a zadek za občasného podlévání vývarem upečeme doměkka na másle a na kostičky nakrájené slanině.
2. Hotové maso vybereme a rozporcujeme.
3. Do omáčky přidáme zbytek vývaru, víno, žloutky, jíšku, ochutíme citrónem a případně dosolíme.
4. Za stálého míchání ji povaříme a potom přidáme k masu
5. Stane-li se, že se omáčka srazí, před podáváním ji rozmixujeme.


Fotky receptu Radimovické velikonoční kůzle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Radimovické velikonoční kůzle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka