Použité suroviny receptu Ragú s hořčicovou omáčkou:
500 g čerstvých hub
| 2 lžíce másla
| 200 g cibule
| 200 g rajčat
| 250 g smetany
| 2 lžičky plnotučné hořčice
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Ragú s hořčicovou omáčkou:
Houby očistíme a nakrájíme. V hrnci osmažíme na másle cibuli nakrájenou na kostičky a asi 10 min. podusíme. Poté přidáme rajčata nakrájené na kostičky ua ještě krátce podusíme. Podle chuti osolíme a opepříme. Vypečenou šťávu slijeme a vmícháme do ní smetanu a hořčici. Omáčku ještě za stálého míchání povaříme a nakonec do ní vmícháme houby.
Fotky receptu Ragú s hořčicovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!