Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 29.07. 2025
Dnes má svátek Marta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ragú s mletým masem

fotka Ragú s mletým masem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ragú s mletým masem:

100 g cibule  |  pepř  |  sůl  | 1400 ml rajčatového pasata  | 100 g řapíkatého celeru  |  oliv. olej  | 600 g mletého masa mix  | 100 g mrkve  | 200 ml červeného vína

Postup přípravy receptu Ragú s mletým masem:

Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme na jemno, mrkev na kostičky a řapíkatý celer na širší plátky.
Na olivovém oleji orestujeme cibuli, mrkev a celer. Přidáme míchané mleté maso a orestujeme jej. Pak přidáme pasatu a hrnec zakryjeme. Na mírném ohni ragú vaříme asi 3 hodiny. V polovině vaření přidáme sklenici červeného vína a ragú podle chuti osolíme a opepříme.
Ragú s mletým masem podáváme s přílohou podle chuti. Vhodné je čerstvé pečivo, rýže nebo knedlíky, ale záleží na chuti.


Fotky receptu Ragú s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ragú s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles