Vložil: | Adeeelk4 |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Ragú z telecího masa s dýní :
3 ks šalotky
| 500 g telecího masa
| 20 g másla
| 250 ml bílého vína
| 125 ml vody
| 1 lžicka MAGGI Harmonie Chuti
| 600 g dýně
| 30 g rozpuštěného másla
| 25 g cukru
| 125 ml červeného vína
| 2 lžíce smetany sladké
| pepř
Postup přípravy receptu Ragú z telecího masa s dýní :
Šalotky oloupeme a nakrájíme nadrobno. Telecí maso nakrájíme na kostky. Přepuštené máslo zahřejeme, maso a šalotky na něm opečeme. Přilijeme bílé víno a vodu, přidáme MAGGI Harmonii Chuti a na mírném ohni dusíme pod pokličkou cca 45 minut.
Z dýně odstraníme jádra a slupku, dužinu nakrájíme na kostičky, rozpustíme máslo, přidáme cukr a necháme zkaramelizovat.
Přidáme dýni a krátce podusíme. Přilijeme bílé víno a dusíme
pod pokličkou dalších cca 10 minut. Tykev přidáme k ragú. Zjemníme sladkou smetanou a ochutíme pepřem.
Fotky receptu Ragú z telecího masa s dýní :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!