Vložil: | jit |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Ragú z tresky:
500 g masa z tresky
| 2 malé cibule
| 2 lžíce másla
| 4 velká rajčata
| 1 velká mrkev
| 1 citron
| 100 ml suchého bílého vína
| 400 g suché rajčatové šťávy
| sůl
| pepř
| 3-4 zrnka jalovce
Postup přípravy receptu Ragú z tresky:
Jemně nasekanou cibuli osmahneme na másle dozlatova. Zalijeme ji bílým vínem a rajčatovou šťávou. Vaříme 8 minut na mírném plameni. Přidáme nastrouhanou mrkev, nakrájená rajčata a necháme 5 minut povařit.
Tresčí filé nakrájíme na menší kousky, pokapeme je ze všech stran citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Omáčku okořeníme solí, pepřem, přidáme bobkový list a jalovec. Vše důkladně promícháme.
Na závěr do omáčky vložíme rybí kousky a necháme 5 minut povařit. Hotový pokrm posypeme jemně sekanou petrželkou a podáváme s vařeným bramoborem.
Fotky receptu Ragú z tresky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!