Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčatová polévka italských mistrů

fotka Rajčatová polévka italských mistrů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rajčatová polévka italských mistrů:

4 lžíce olivového oleje  | 4 ks cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 kg rajčat  | 1 l vývaru  | podle chuti sůl  | podle chuti pepř  | podle chuti cukr  | 8 lístků bazalky  | snítka tymiánu  | 1 dl smetany  | 5 kg vařené rýže  | hrstka strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Rajčatová polévka italských mistrů:

Na oleji osmahneme posekanou cibuli a česnek, přidáme nakrájená rajčata (osobně jich loupu), lze použít i konzerva a zalijeme vývarem. Vaříme 20 minut, přidáme sůl mletý pepř a cukr. Protlačíme přes síto, přidáme snítku tymiánu, smetanu a rýži, povaříme a nakonec přidáme drobně nasekanou bazalku. Rajčatovou polévku můžeme doplnit kostičkami bílé veky a na talíři zasypat strouhaným sýrem.



Fotky receptu Rajčatová polévka italských mistrů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajčatová polévka italských mistrů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !