Vložil: | Notburga |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rajčatová polévka italských mistrů:
4 lžíce olivového oleje
| 4 ks cibule
| 2 stroužky česneku
| 1 kg rajčat
| 1 l vývaru
| podle chuti sůl
| podle chuti pepř
| podle chuti cukr
| 8 lístků bazalky
| snítka tymiánu
| 1 dl smetany
| 5 kg vařené rýže
| hrstka strouhaného sýra
Postup přípravy receptu Rajčatová polévka italských mistrů:
Na oleji osmahneme posekanou cibuli a česnek, přidáme nakrájená rajčata (osobně jich loupu), lze použít i konzerva a zalijeme vývarem. Vaříme 20 minut, přidáme sůl mletý pepř a cukr. Protlačíme přes síto, přidáme snítku tymiánu, smetanu a rýži, povaříme a nakonec přidáme drobně nasekanou bazalku. Rajčatovou polévku můžeme doplnit kostičkami bílé veky a na talíři zasypat strouhaným sýrem.
Fotky receptu Rajčatová polévka italských mistrů:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!