Použité suroviny receptu Rajčatová polévka s celerem a sýrem:
160 g rajčatového protlaku
| 1 lžíce sádla
| 1 cibule
| 20 g hladké mouky
| 150 g celeru
| 120 g tvrdého sýra
| 2 lžičky krystalového cukru
| sůl
Postup přípravy receptu Rajčatová polévka s celerem a sýrem:
Hrubě nastrouhaný celer a drobně nasekanou cibuli krátce orestujeme na sádle, poprášíme moukou, promícháme a osmahneme. Vmícháme protlak, zalijeme vodou, přidáme jemně nastrouhaný sýr a krátce povaříme do rozpuštění sýra. Polévku osladíme a dochutíme solí.
Fotky receptu Rajčatová polévka s celerem a sýrem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!