Postup přípravy receptu Rajčatová polévka s džusem:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na něm najemno pokrájenou cibuli, usekaný česnek a oloupaný, nadrobno pokrájený zázvor. Opékáme asi 2-3 minuty, zalijeme rajčatovým pyré a dolijeme vodou. Ochutíme skořicí, koriandrem, solí, pepřem a uvedeme do varu. Vaříme asi 10 minut, přidáme pomerančovou šťávu a polévku ještě chvíli povaříme, odstavíme z ohně a rozmixujeme tyčovým mixérem dohladka. Chceme-li mít polévku úplně hladkou a jemnou, přecedíme ji přes jemné síto. Nakonec dochutíme citronovou šťávou a cukrem, prohřejeme a podáváme ozdobené smetanou, čerstvou bazalkou a se sýrovými toasty. Bagetu na toasty nakrájíme na plátky, na každý položíme kousek mozzarelly a rozpečeme je na plechu pod grilem nebo v předehřáté troubě, dokud se sýr neroztaví.