Použité suroviny receptu Rajčatová polévka Tomatikán:
1 lžíce oleje
| 250 g hovězího masa nakrájeného na kousky
| 3 najemno nakrájené cibule
| 2 utřebné stroužky česneku
| 3 lžičky mleté papriky
| 6 zralých oloupaných rajčat nakrájených na kousky
| 3 vyloupané mladé kukuřičné klasy
| mletý pepř
| dobromysl
| špetka vegety
| 1 l hovězího vývaru ( 2 kostky bujónu)
Postup přípravy receptu Rajčatová polévka Tomatikán:
Na hluboké pánvi orestujeme na oleji cibuli, maso, česnek a papriku, až maso změkne. Přidáme ostatní přísady a zalijeme vývarem. Dusíme na mírném ohni asi 2 hodiny. Poté zředíme rajčatovou šťávou a podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Rajčatová polévka Tomatikán:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!