Použité suroviny receptu Rajská polévka s bazalkou a parmezánem:
400 g loupaných rajčat z konzervy
| 1 ks větší cibule
| 1 svazeček petrželové nati
| 2 stroužky česneku
| 50 g ovocného cukru
| 1 svazeček čerstvé bazalky
| 50 g strouhaného parmezánu
| sůl
| olej
Postup přípravy receptu Rajská polévka s bazalkou a parmezánem:
Cibuli pokrájíme a napůl osmažíme na oleji. Přidáme česnek a petržel podle chuti. Osolíme a přisypeme loupaná pokrájená rajčata. Ochutíme cukrem a zalijeme vodou. 10 minut povaříme, potom celé rozmixujeme a posypeme bazalkou. Podáváme se strouhaným parmezánem.
Fotky receptu Rajská polévka s bazalkou a parmezánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!