Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 12.09. 2025
Dnes má svátek Marie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajský platýz

fotka Rajský platýz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Rajský platýz:

4 porce platýze  | 500 g rajčat  | 1 cibule /menší/  | 4 str. česneku  |  sůl  |  pepř  | 1 lžička papriky  |  petrželka  | 1 citrón  | 4 lžíce oliv. oleje

Postup přípravy receptu Rajský platýz:

Rybu osolte, opepřete, potřete olejem. Rajčata oloupejte a nakrájejte na kostky. Rybu rozložte na plech vyložený pečícím papírem a zakryjte druhým kusem papíru /alobalu/. Okraje uzavřete a vložte do teplé trouby a pečte 20 min. Na oleji zpěňte cibuli, vmíchejte papriku a přidejte rajčata, poduste do zhoustnutí. Osolte, opepřete, vmíchejte česnek, pertželku a prohřejte. Porce ryby dejte na talíře, přelijte omáčkou a doplňte plátkem citronu. Podávejte s brambory nebo s rýží.


Fotky receptu Rajský platýz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajský platýz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !