Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.06. 2025
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ravioli

fotka Ravioli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Ravioli:

400 g mletého masa  | 1 ks cibule  |  sůl  |  vejce  |  pepř  | 4 lžíce dušeného špenátu  |  Těsto:  | 500 g hladké mouky  | 2 lžíce oleje  | 4 ks vejce  |  sůl  |  Omáčka:  | 2 ks cibule  | 6 stroužků česneku  | 1/2 lžičky tymiánu  | 1/2 lžičky pepře  |  sůl  | šálek kečupu  | 4 lžíce strouhaného sýra  | hrst petrželky

Postup přípravy receptu Ravioli:

Maso, nakrájenou cibuli a ostatní přísady pečlivě promícháme a necháme chvíli odpočinout. Zatím připravíme těsto ze všech uvedených ingrediencí a rozválíme ho na tenkou placku. Rádýlkem ho pokrájíme na čtverečky a na polovinu z nich poklademe hromádky masové směsi, ostatními čtverečky je přiklopíme. Řádně uzavřeme a v mírně osolené vroucí vodě uvaříme. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme utřený česnek, tymián, pepř a petrželku, osolíme. Nakonec vmícháme kečup. Hotové ravioli na talířích polijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.


Fotky receptu Ravioli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ravioli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !