Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ražniči na pivě

fotka Ražniči na pivě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Ražniči na pivě:

500 g vepřové panenky  | 200 g drůbežích jater  | 2 cibule  | 100 g slaniny  | 2 papriky  | 1 malá sklenka světlého 10° piva  | 2 lžíce kečupu  | 1 lžíce worcesterské omáčky  | dle potřeby: olej  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Ražniči na pivě:

Vepřovou panenku nakrájíme na plátky, osolíme je a opepříme. Játra nakrájíme na větší kousky a pokapeme je worcesterem. Jednu cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka, slaninu na menší čtverečky. Jednu papriku rozkrájíme na širší proužky. Na grilovací jehly nebo špejle napichujeme střídavě maso, cibuli, kousky jater, slaninu, papriku a klobásu. Na pánvi rozehřejeme olej a špízy ze všech stran opečeme. Můžeme je také opéct na grilu. Ke špízům si připravíme omáčku. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a papriku nakrájenou na jemné nudličky. Zalijeme pivem a kečupem. Dochutíme solí, pepřem a povaříme.


Fotky receptu Ražniči na pivě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ražniči na pivě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků