150 g jehněčího nebo vepřového masa bez kosti
| 20 g rajčat
| 20 g cibule
| 5 g pálivé papriky
| 3 g soli
| 0,2 g černého pepře
| 15 g hřibů
| 5 ml vína
| 3 ml oleje
| 10 g másla
Postup přípravy receptu Ražniči se zeleninou:
Vykostěné ražniči nakrájíme na kousky (25g). Marinádu připravujeme ze soli, černého pepře, jemně nakrájené cibule, vína a oleje. Rozmícháme a necháme tři hodiny ustát v lednici. Potom kousky masa očistíme od cibule a napichujeme na jehlu. Mezi maso přidáváme postupně kousky rajčat, cibule, hřibů a jednu pálivou papriku. Namažeme máslem a dáme péct na silně rožhavený rošt, který byl předem namazám lojem. Jednou za čas při pečení potíráme a několikrát obracíme. Jako přílohu podáváme hranolky, rajčata a pečené papriky.
Fotky receptu Ražniči se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!