Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Řecká makrela:
600 g makrely
| 100 g oleje
| 1 velká cibule
| 100 g nakládaných oliv
| 100 g rajčatového protlaku
| 150 ml kečupu
| 50 ml červeného vína
| cukr a sůl podle chuti
Postup přípravy receptu Řecká makrela:
Osolené makrely upečeme na rozpáleném oleji po obou stranách doměkka. Pak makrely vyjmeme a do tuku od pečení přidáme nakrájenou cibuli a olivy, přidáme protlak, kečup, víno, cukr a sůl. Povaříme, do připraveného základu vložíme makrely a krátce podusíme.
Fotky receptu Řecká makrela:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!