Postup přípravy receptu Řecké jehněčí klobásky s rajskou šťávou:
Ve velké míse smícháme chlebové drobky s mlékem. Přidáme mleté jehněčí maso, strouhanou cibuli, česnek, kmín, sekanou petrželku, ochutíme solí, pepřem a MAGGI Harmonií chuti. Dobře promícháme, aby bylo maso s ostatními surovinami správně propracováno.
Ze směsi tvarujeme rukama malé tlusté klobásky asi pět centimetrů dlouhé a obalíme je v mouce. V pánvi na smažení rozehřejte asi čtyři lžíce olivového oleje.
Klobásky smažíme asi osm minut a opatrně je přitom obracíme, aby dostaly po všech stranách stejnoměrně hnědou barvu.
Passata, cukr, bobkové listy a celou cibulku dáme do pánve a asi dvacet minut pomalu vaříme. Přidáme klobásky a vaříme dalších deset minut. Podáváme s petrželkou.