Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rejnok s pomerančovo-mátovou omáčkou

fotka Rejnok s pomerančovo-mátovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rejnok s pomerančovo-mátovou omáčkou:

500 g (2 ks) křídel z rejnoka  | oříšek másla  | 1 lžíce olivového oleje  |  mořská sůl  |  pepř  |  šťáva z jednoho pomeranče  | 0,5 dcl koňaku  | snítka máty  | 1,5 dcl smetany  |  ovoce na ozdobu

Postup přípravy receptu Rejnok s pomerančovo-mátovou omáčkou:

V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme olej a vložíme velmi lehce osolená a opepřená rejnočí křídla. Aby se maso i v nejvyšším místě propeklo, je třeba z každé strany cca 4 minuty. Poté zalijeme šťávou z pomeranče. Až se šťáva spojí s máslem a rybí štávou a zhoustne, pak zastříkneme koňakem a flambujeme. Rejnoka rozložíme po porcích na talíře, do pánve přidáme natrhanou snítku máty, dolijeme smetanu, necháme lehce probublat. Omáčkou pak přelijeme rejnoka na talířích, ozdobíme ovocem, např. pomerančem, karambolou, malinami a snítkou máty.


Fotky receptu Rejnok s pomerančovo-mátovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rejnok s pomerančovo-mátovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !