Použité suroviny receptu Rejžovník neboli nadivajna:
150 g rýže
| 1 l mléka
| sůl
| podle potřeby sušené švestky nebo čerstvá jablka
| 40 g cukru
| tuk na pekáč
Postup přípravy receptu Rejžovník neboli nadivajna:
Přebranou spařenou rýži uvaříme v osoleném mléce na kaši. Promícháme s předem namočenými sušenými švestkami nbeo s plátky jablek, urovnáme do vymazaného pekáčku a v předehřáté troubě zapečeme. Upečený rejžovník pocukrujeme.
Fotky receptu Rejžovník neboli nadivajna:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
rejžovník není nadivajna ta se dělá z mléka vejce mouky a ovoce a ještě Vám v rejžovníku chybí vajíčka ale jinak mohu potvrdit je to velmi chutný pokrm milujiho od dětství