Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rejžovník neboli nadivajna

fotka Rejžovník neboli nadivajna
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rejžovník neboli nadivajna:

150 g rýže  | 1 l mléka  |  sůl  | podle potřeby sušené švestky nebo čerstvá jablka  | 40 g cukru  |  tuk na pekáč

Postup přípravy receptu Rejžovník neboli nadivajna:

Přebranou spařenou rýži uvaříme v osoleném mléce na kaši. Promícháme s předem namočenými sušenými švestkami nbeo s plátky jablek, urovnáme do vymazaného pekáčku a v předehřáté troubě zapečeme. Upečený rejžovník pocukrujeme.


Fotky receptu Rejžovník neboli nadivajna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rejžovník neboli nadivajna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles