Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.01. 2025
Dnes má svátek Bohdana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rejžovník neboli nadivajna

fotka Rejžovník neboli nadivajna
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rejžovník neboli nadivajna:

150 g rýže  | 1 l mléka  |  sůl  | podle potřeby sušené švestky nebo čerstvá jablka  | 40 g cukru  |  tuk na pekáč

Postup přípravy receptu Rejžovník neboli nadivajna:

Přebranou spařenou rýži uvaříme v osoleném mléce na kaši. Promícháme s předem namočenými sušenými švestkami nbeo s plátky jablek, urovnáme do vymazaného pekáčku a v předehřáté troubě zapečeme. Upečený rejžovník pocukrujeme.


Fotky receptu Rejžovník neboli nadivajna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rejžovník neboli nadivajna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Rejžovník neboli nadivajna
Obrázek uživatelky
profil
rejžovník není nadivajna ta se dělá z mléka vejce mouky a ovoce a ještě Vám v rejžovníku chybí vajíčka ale jinak mohu potvrdit je to velmi chutný pokrm milujiho od dětství

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles