Vložil: | Katyakaty |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Republikánské maso :
2 řízky
| 2 roštěnky
| 2 cibule
| hrst hub
| 1 lžička cukru
| 1 lžička hořčice
| 1,5 dcl piva
| tymián
| bobkový list
| pepř
| sůl
| trochu hladké mouky
| 1 šlehačka
Postup přípravy receptu Republikánské maso :
Kostky masa orestuji na dozlatova osmažené cibuli, přidám cukr, nechám zkaramelizovat, pak přidám koření a hořčici, hl. mouku a opražím, podliji pivem a dusím. Když je maso poloměkké, přidám houby i s vodou a dusím doměkka a nakonec přiliji šlehačku.
Fotky receptu Republikánské maso :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!