Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Restované telecí maso

fotka Restované telecí maso
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Restované telecí maso:

600 g telecího plecka nebo kýty  | 1 lžíce olivového oleje  | 50 g másla  | 40 g šunky  | 1 cibule  | 2 dl toskánského bílého vína  |  sůl  |  mletý pepř  | 200 g nových brambor  | 1 lžíce nasekané petželové naťe  | kousek citrónové kůry  |  česnek

Postup přípravy receptu Restované telecí maso:

Telecí maso nakrájíme na kousky, které orestujeme ve směsi oleje a másla společně s nasekanou šunkou a cibulí. Podlijeme bílám vínem, osolíme, opepříme a velmi zvolna dusíme. Několik minut před dokončením přidáme oloupané a na čtvrtky nakrájené nové brambory a dusíme ještě 15 minut. Hotové jídlo dáme na teplou mísu, posypeme směsí nastrouhané citrónové kůry, nadrobno nakrájeného česneku a petželové naťe. Podáváme s bílým chlebem nebo se salátem.


Fotky receptu Restované telecí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Restované telecí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles