Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Restované telecí maso

fotka Restované telecí maso
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Restované telecí maso:

600 g telecího plecka nebo kýty  | 1 lžíce olivového oleje  | 50 g másla  | 40 g šunky  | 1 cibule  | 2 dl toskánského bílého vína  |  sůl  |  mletý pepř  | 200 g nových brambor  | 1 lžíce nasekané petželové naťe  | kousek citrónové kůry  |  česnek

Postup přípravy receptu Restované telecí maso:

Telecí maso nakrájíme na kousky, které orestujeme ve směsi oleje a másla společně s nasekanou šunkou a cibulí. Podlijeme bílám vínem, osolíme, opepříme a velmi zvolna dusíme. Několik minut před dokončením přidáme oloupané a na čtvrtky nakrájené nové brambory a dusíme ještě 15 minut. Hotové jídlo dáme na teplou mísu, posypeme směsí nastrouhané citrónové kůry, nadrobno nakrájeného česneku a petželové naťe. Podáváme s bílým chlebem nebo se salátem.


Fotky receptu Restované telecí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Restované telecí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !