Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 12.09. 2025
Dnes má svátek Marie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řezance

fotka Řezance
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Řezance:

300 g hladké mouky  | 20 g droždí  | 1 lžíce cukru  | 1 vejce  | 200 ml mléka  |  sůl  |  na přelití mléko  |  máslo  |  med  |  cukr  |  mák  |  ořechy

Postup přípravy receptu Řezance:

Do mísy prosejte mouku, udělejte důlek, do kterého dáte droždí, cukr a část vlažného mléka a necháte vzejít. Přidejte zbylé mléko rozmíchané s vejcem, sůl a vypracujte těsto, které necháte vykynout. Propracujte, vyválejte šišky nebo válečky, které nakrájíte na malé špalíčky. Ty pak rozložte na plech a upečte. Při podávání je přelijte horkým mlékem, máslem, posypte mákem /ořechy/, oslaďte.


Fotky receptu Řezance:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezance
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !