Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 11.09. 2025
Dnes má svátek Denisa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řezy ze svíčkové

fotka Řezy ze svíčkové
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Řezy ze svíčkové:

1500 g hovězí svíčkové  |  sůl  |  pepř  | 100 g tuku  | 50 g slaniny  | 200 g drůbežích jater  | 150 g másla  | 150g rajčatového protlaku  | 200 ml masového vývaru  | 30 g cukru

Postup přípravy receptu Řezy ze svíčkové:

Ze svíčkové nakrájíme plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku se dvěma plátky slaniny. Opečené řezy i slaninu vyjmeme, do výpeku vložíme drobně krájená játra, osmahneme, přidáme máslo, rajčatový protlak a vývar, krátce podusíme, šťávu přisladíme, přidáme víno a znovu podusíme. Opečené řezy přeléváme omáčkou s játry a zdobíme dvěma plátky opečené slaniny.


Fotky receptu Řezy ze svíčkové:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezy ze svíčkové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles