Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řízkové špízy

fotka Řízkové špízy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Řízkové špízy:

4 ks dlouhé tenké vepřové řízky  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 ks středně velká cuketa  | 100 g sušených rajčat v oleji  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Řízkové špízy:

Řízky omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a podélně rozkrájíme na pruhy široké 2-3 cm. Rajčatový protlak smícháme s olivovým olejem a směsí potřeme pruhy masa.
Cuketu omyjeme, očistíme a pak napříč nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Naložená rajčata necháme okapat a poté rozpůlíme.
Pruhy řízků vlnovitě napíchneme na šašlikové špízy a přitom do každé vlnovky navlečeme plátky cukety a kousky rajče.
Masové špízy grilujeme za častého obracení na roštu asi 8 minut. Ugrilované odkládáme na podnos, přikryjeme alobalem a necháme několik minut odpočinout. Pak podle potřeby osolíme a opepříme. Rozdělíme na talíře a ozdobíme. K pokrmu podáváme v alobalu pečené brambory.


Fotky receptu Řízkové špízy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řízkové špízy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !