Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.11. 2025
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoletto

fotka Rizoletto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rizoletto :

500 g mletého vepřového masa  | 1 cibule  |  kmín  |  rostlinný olej  |  pepř  |  sůl  |  voda  | 350 g Exclusive mražené polévkové směsi od Diony  |  sáčková rýže - nejlépe Panzani

Postup přípravy receptu Rizoletto :

Cibuli nakrájíme na kostičky a necháme zpěnit na rostlinném oleji nejlépe na velké pánvi. Přidáme mleté vepřové maso, osolíme a vařečkou maso roztláčíme a promíchávame s olejem, podlijeme asi 1 dl vody a pokračujeme. Přidáme kmín a černý mletý pepř. Směs mícháme a dusíme asi 1 hod. na mírném ohni. Každých 5 minut dobře odspoda zamícháme, a když třeba podlijeme vodou. Po 1 hod. dušení přidáme zeleninovou směs, uvedeme do varu a dusíme ještě asi 8 minut. (Na konci dušení už nesmí být ve směsi masa a zeleniny moc vody). Sáčkovou rýži uvaříme dle návodu. Na 1 sáček připadne asi 1/4 masovo zeleninové směsi, kterou s rýží dobře rozmícháme.


Fotky receptu Rizoletto :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoletto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !