Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rizoto se skopovým

fotka Rizoto se skopovým
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Rizoto se skopovým:

60 dkg skopového masa  | 2 sklenice rýže  | 2 ks cibule  | 1 konzerva sterilovaného hrášku  | 4 stroužky česneku  | 4 ks sušených hub  | 3 lžíce oleje  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | svazek petrželové natě  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Rizoto se skopovým:

Přebranou rýži spaříme vařící vodou a necháme v cedníku okapat. Pak ji vsypeme do kastrolu, zalijeme 3 sklenicemi vody, s trochou oleje, osolíme a dusíme. Skopové očistíme, pokrájíme na kostičky a spolu s nadrobno nasekanou cibulí a česnekem osmahneme na oleji. Vlijeme tolik vody, aby maso bylo ponořené. Přidáme přes noc namočené sušené a nakrájené houby, dochutíme solí a pepřem a dusíme. Do měkkého masa přidáme rajčatový protlak, rýži, scezený sterilovaný hrášek a vše dobře promícháme. Dle potřeby můžeme ještě dochutit kořením a můžeme ještě ozdobit zelenou petrželovou natí.


Fotky receptu Rizoto se skopovým:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto se skopovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !