8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto se žampióny, jarní cibulkou a vínem

fotka Rizoto se žampióny, jarní cibulkou a vínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Rizoto se žampióny, jarní cibulkou a vínem:

400 g žampiónů  | 250 g rýže  | 4 lžíce mascarpone  | 1 lžíce másla  | 1 bobk. list  | 4 jarní cibulky  |  sůl  | 50 g parmazánu  | 400 ml vývaru  | 100 ml bílého vína suchého

Postup přípravy receptu Rizoto se žampióny, jarní cibulkou a vínem:

Žampiony nakrájíme na čtvrtiny. Jarní cibulky nakrájíme na tenké plátky. Z parmazánu vytvoříme nožem hoblinky.
Na pánvi rozehřejeme máslo a žampiony a jarní cibulku na něm lehce osmažíme. Pak je vyjmeme a na másle podusíme rýži, než začne sklovatět. Přidáme bobkový list a za občasného míchání přiléváme vývar a suché víno. Rýži dusíme asi 20 minut, aby nabobtnala.
Na posledních 10 minut přidáme k rýži zpátky cibulku a žampiony a vše chvilku podusíme. Bobkový list vytáhneme a rizoto zjemníme přidáním mascarpone, ochutíme solí a pepřem.
Zdobíme hoblinkami z parmazánu.


Fotky receptu Rizoto se žampióny, jarní cibulkou a vínem:

Rizoto se žampióny, jarní cibulkou a vínem
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Rizoto se žampióny, jarní cibulkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !