Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rogovský vývar

fotka Rogovský  vývar
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Rogovský vývar:

700 g kuřete  | 750 g vepřových žebírek  | 4 l studené vody  | 4 ks drceného zázvoru  | 4 svázané jarní cibulky  |  sůl  |  pepř  |  mrkev

Postup přípravy receptu Rogovský vývar:

Z kuřete a vepřových žebírek odřežeme tuk a nasekáme maso na větší kusy. Vložíme všechno maso do většího hrnce a zalijeme vodou, přidáme zázvor, mrkev a cibulky. Uvedeme do varu a odstraňujeme pěnu. Pak zmírníme plamen a necháme bez pokličky vařit nejméně 2-3 hodiny. Vývar přecedíme, odstraníme kuřecí a vepřové maso, zázvor i cibulky. Osolíme a opepříme. Podáváme s nakrájeným masem a mrkví, nejlépe s domácími nudlemi


Fotky receptu Rogovský vývar:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rogovský vývar
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle