Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roláda z jehněčí plece

fotka Roláda z jehněčí plece
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Roláda z jehněčí plece:

800 g jehněčí plece  | 2 ks vejce  | 4 ks rohlíku  | 5 lžic mléka  | 2 lžíce nasekané zelené petrželky  | špetka muškátového květu  | 4 stroužky česneku  | 1 ks cibule  | 2 lžíce oleje  | 50 g slaniny  |  sůl  |  pepř  | 200 g baby mrkve

Postup přípravy receptu Roláda z jehněčí plece:

Nakrájíme na kostičky rohlíky, zvlhčíme mlékem, přidáme sůl, pepř, petrželku, muškátový květ, promícháme, zalijeme rozšlehanými vejci a znovu promícháme. Odblaněné a tuku zbavené maso upravíme na plát, naklepeme ho, osolíme, opepříme a pokryjeme polovinou nádivky. Pak stočíme do rolády, ovážeme potravinářským provázkem a opečeme z obou stran na oleji na pánvi. Přendáme do pekáčku, přidáme pokrájenou cibuli a slaninu, utřený česnek, podlijeme vývarem nebo vodou a zvolna pečeme doměkka. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme. K téměř měkkému masu přidáme 200 g mrkve a dopečeme.


Fotky receptu Roláda z jehněčí plece:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roláda z jehněčí plece
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !