Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 30.11. 2024
Dnes má svátek Ondřej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda

fotka Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda:

Jehněčí hřbet:  | 600 g jehněčího hřbetu s kostí  | 100 g špenátu  | 100 g hub  | 1 snítka rozmarýnu  | 3 stroužky česneku  | Ricotta raviola:  | 50 g mouky na těstoviny  | 1 žloutek  | dle potřeby: olivový olej  | 100 g sýra ricotta  | 20 g pažitky  | 2 g soli, 2 g pepře  | 80 g hrášku  | 50 g špenátu  | 25 g másla  | Bagna cauda:  | 1/2 citronu  | 25 g extra virgin oleje  | 10 g nakrájeného česneku, 15 g nakrájeného šalotky, 10 g listů petrželky překrájené, 38 g octa z červeného vína, 8 g opláchnutých ančoviček, 500 g telecího vývaru, 500 g jehněčího vývaru, 20 g česnekové pasty, 50 g másla, 1 g citronové kůry, sherry ocet.

Postup přípravy receptu Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda:

Do jehněčího hřbetu zabalíme orestované houby společně se špenátem a upečeme pomalu na pánvi společně s bylinkami do růžova. Z mouky, žloutků a olivového oleje vypracujeme těsto, necháme odležet a vyválíme tenký plát, naplníme ochucenou ricottou, přiklopíme druhým plátem, vykrájíme a uvaříme v osolené vodě. Hrášek a špenát orestujeme na másle, dochutíme solí a pepřem. Z česneku, šalotky a ančoviček orestujeme základ, zalijeme všemi tekutinami a svaříme na polovinu, zjemníme máslem a dochutíme.
K tomuto pokrmu doporučujeme plnější víno suché nebo polosuché se střední až vyšší kyselinou. Výraznější tónina sušeného ovoce – sušená jablka v chuti s delší dochutí.

Zdroj: www.ruzove.cz



Fotky receptu Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda:

Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles