Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěná pana purkrabího

fotka Roštěná pana purkrabího
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Roštěná pana purkrabího:

4 plátky hovězí roštěné  | 200 g čerstvých žampiónů  | 1 cibule  | 50 g másla  | 2 lžíce oleje  | 1 lžička drceného kmínu  | 1 lžička hladké mouky  |  sůl  |  pepř  | 0,2 l červeného vína

Postup přípravy receptu Roštěná pana purkrabího:

Plátky masa po okrajích nařízneme, aby se nekroutily a pak je z obou stran lehce naklepeme. Mírně je osolíme, opepříme a na oleji prudce orestujeme z obou stran. Podlijeme vínem a pod poklicí zvolna dusíme doměkka. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Pak je na rozpáleném másle orestujeme spolu s cibulí, pokrájenou na kolečka a drceným kmínem. Měkké plátky vyjmeme, šťávu necháme vysmahnout asi na polovinu objemu, pak ji zaprášíme moukou, krátce povaříme a vrátíme zpět prohřát roštěnky. Horké je přendáme na talíře, přelijeme šťávou a na každou porci dáme trochu žampiónů. Podáváme s hranolky.


Fotky receptu Roštěná pana purkrabího:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěná pana purkrabího
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !