Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěná po milánsku

fotka Roštěná po milánsku
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Roštěná po milánsku:

1500 g hovězího roštěnce  |  sůl  |  pepř  | 150 g tuku  | 200 g rajčatového protlaku  | 500 ml masového vývaru  | 100 g másla

Postup přípravy receptu Roštěná po milánsku:

Z roštěnce ukrojíme plátek - roštěnou mírně naklepeme, osolíme, opepříme, okrajové blány nařízneme a krátce opečeme na tuku. Do výpeku přidáme rajčatový protlak, zastříkneme vývarem, rozmícháme, velmi krátce povaříme, dle potřeby osolíme a zjemníme máslem. Hotovou rajčatovou šťávu přecedíme na roštěnou.


Fotky receptu Roštěná po milánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěná po milánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !